Welkom op Spiritana, info over mij en het ontstaan van Spiritana

Mijn passie voor Aquarius Energieën

Welkom op Spiritana. Mijn naam is René Meulenbeek, en mijn passie is het maken en doorgeven van Aquarius Energieën. Om mijn werkzaamheden een beschrijvende naam te geven, noem ik mezelf Energiemeester. Want zoals een Reikimeester Reiki inwijdingen geeft, zo doe ik dat met allerlei verschillende energieën.   Ik zie mezelf daarbij als een doorgever van Aquarius Energieën. Want niet alleen willen steeds meer mensen zich persoonlijk ontwikkelen en hun energie kunnen verhogen. We zijn ook gezamenlijk met Moeder Aarde op weg naar de Vijfde Dimensie. En ook daarvoor zijn Nieuwe Tijd Energieën nodig. Energieën die ons kunnen helpen bij deze grote sprong in bewustzijn, in Licht en Liefde. Zodat we onszelf helpen, en we elkaar tevens kunnen ondersteunen in dit moeilijke maar zo belangrijke en waardevolle proces.


Energieën om ons ascensieproces gemakkelijker te maken

Het is niet alleen mijn intentie om gebruik te maken van bestaande energieën, om deze te channelen. Denk bijvoorbeeld aan lichtmeesters of aartsengelen. Maar het is voor mij ook mogelijk om nieuwe spirituele energieën te ontwikkelen. Nieuwe Tijd Energieën waarvan ik het gevoel heb dat deze een waardevolle toevoeging zijn. Deze stel ik vervolgens beschikbaar aan iedereen die deze hoge energieën graag wil ontvangen. Zodat iedereen van deze mooie energieën gebruik kan maken. Het proces van bezig zijn met Nieuwe Tijd Energieën geeft me heel veel plezier en voldoening. Ze stimuleren niet alleen onze persoonlijke, emotionele, mentale en spirituele ontwikkeling. Maar bovendien kunnen ze veel mensen helpen om hun ascensieproces gemakkelijker te maken.

Energiemeester René Meulenbeek
Van Afstemmingen naar Spiritana

Met Afstemmingen heb ik al een andere website waarop heel veel mooie Aquarius Energieën te vinden zijn. (En kijk ook eens op Soul Reiki.) Mijn afstemmingen zijn echter bedoeld voor een heel breed publiek. Ook voor mensen die weinig of geen ervaring hebben met spiritualiteit. Een reden om naast mijn Afstemmingen nog een nieuwe vorm van Aquarius Energieën te ontwikkelen, Spiritana, was dat ik ook graag wat minder bekende energieën wilde aanbieden. Die misschien vooral spirituele liefhebbers zullen aanspreken. Passies willen nu eenmaal breed geleefd worden.

Spiritana, de vele verschijningsvormen van Spirit

Deze nieuwe Aquarius Energieën heb ik de naam Spiritana gegeven (lees ook Vragen en Spiritana). De naam Spiritana staat voor de vele vormen die Spirit kan aannemen. Als een diamant met duizend facetten, ieder met hun eigen kwaliteit. Willen we als Ziel / Geest (Spirit) weer tot Eenheid groeien, dan is het belangrijk dat we zo veel mogelijk facetten van ons Zelf integreren in ons fysieke bestaan. Zodat ons aardse leven zo veel mogelijk facetten van onze Spirit gaat uitstralen.   Spiritana is bedoeld voor alle Liefdeswerkers, Lichtwerkers, Energiewerkers en Spirituele Enthousiastelingen. Welke leeftijd je ook hebt. Iedereen is welkom op Spiritana die wat energetische hulp kan gebruiken of graag nieuwe werelden wil ontdekken. Hopelijk vind je op Spiritana de spirituele energieën waarnaar je op zoek bent. Ik verheug me op onze spirituele samenwerking.

Liefde en zegeningen,  

René Meulenbeek

Energiemeester, Nederland  

Contact

Shop