Website Info, lees hier over prijzen, Spiritana bestellen etc.

Spiritana Website Info

Lees hier de belangrijkste informatie over Spiritana.nl. Bijvoorbeeld over het bestellen van Spiritana. En over de algemene Website Info.


Website Info Bestellen

Informatie over prijzen, bestellen, het ontvangen van Spiritana en de Spiritana Infogids.
 

 
Prijzen: Alle prijzen zijn inclusief btw.
Bestellen: Bestellen kan via Ideal (Nederland), via o.a. Mister Cash en Bank Direct (België), PayPal, Bankoverschrijving. En er zijn nog verschillende andere mogelijkheden. Op de Afreken Pagina kun je de gewenste betaalmethode uitkiezen.
Spiritana: Een Spiritana is een spirituele energie, vergelijkbaar met afstemmingen, inwijdingen of activaties. Deze wordt op afstand op jouw overgebracht en staat daarna altijd tot je beschikking.
Spiritana ontvangen: Aangezien het ontvangen van een Spiritana op afstand gebeurt, is daarvoor derhalve een afspraak nodig. Na jouw bestelling neem ik daarom via mail contact met je op. Dan maken we voor het ontvangen van de door jouw bestelde Spiritana samen een afspraak. Bij voorkeur op een tijdstip dat prettig voor je is en waarop je zo min mogelijk gestoord wordt.
Spiritana Infogids: Bij de bestelling ontvang je de gratis Spiritana Infogids. Hierin lees je precies hoe het ontvangen van een Spiritana in zijn werk gaat.
Spiritana activeren: Je kunt een Spiritana na het ontvangen ook activeren. Dat wil zeggen dat deze, net als tijdens het ontvangen, weer opnieuw gaat stromen. Hoe je dat doet lees je ook in de Spiritana Infogids. Tijdens het activeren gaat de energie meteen weer door je lichaam en aura stromen. Zodat je ook na het ontvangen steeds weer voordeel van de Spiritana kunt hebben.
Vragen: Lukt er iets niet met het bestellen of heb je vragen over de Spiritana of de bestelwijze? Mail me dan of bel: 06 – 1149 7062. Vragen over de website en over spiritualiteit zijn ook welkom.
 


Algemene Website Info

Dit is onze algemene Website Info. Zoals de bedrijfsnaam, en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel etc.
 

 
© Spiritana.nl 2021  I
Adres: Molenkolkweg 14, 7221 AJ
Steenderen, Nederland I
E-mail: Contact I
Bedrijfsnaam: Rwav I
Kamer van Koophandel: 50469789 I
Mobiel: +31 6 1149 7062 I