Vragen over Spiritana: wat zijn Spiritana, hoe ontvang je ze en meer

Welke vragen stellen bezoekers van Spiritana

Vragen over Spiritana geeft antwoord op de meest gestelde vragen over Spiritana. Spiritana zijn een nieuw soort inwijdingen. Het zijn Aquarius Energieën die heel geschikt zijn voor de Nieuwe Tijd en om ons ascensieproces gemakkelijker te maken. Hieronder lees je de vragen die mensen daarover hebben. En kom je de belangrijkste informatie over Spiritana te weten.Vraag:
Wat moet ik me precies voorstellen bij een Spiritana?
Antwoord: Spiritana (ev. en mv.) zijn spirituele (esoterische, kosmische…) energieën, net als afstemmingen, inwijdingen, activaties en bekrachtigingen. De naam Spiritana staat voor de vele vormen die Spirit (geest en ziel) kan aannemen. Spiritana.nl probeert verschillende interessante aspecten van Spirit aan te bieden. Spiritana kunnen interessant zijn voor iedereen die van spiritualiteit, healing en energiewerk houdt. Zeker ook voor lichtwerkers en liefdeswerkers.

Vraag: Hoe gaat het ontvangen van een Spiritana in zijn werk?
Antwoord:
In het kort ontvang je een Spiritana net als afstemmingen, activaties en dergelijke. Belangrijk is dat je niet gestrest bent en niet gestoord wordt. Wat je moet doen en waar je precies op moet letten staat in de Spiritana Infogids die je gratis bij je bestelling krijgt.

Vraag: Kan iedereen een Spiritana doen?
Antwoord: Ja, iedereen die open staat voor spirituele energieën kan een Spiritana doen. Jong en oud. Je ontvangt echter (anders dan bij mijn website Afstemmingen, hier ontvang je wat meer hulp) alleen de Spiritana Infogids. Je zult derhalve iets meer op je gevoel en intuïtie moeten afgaan bij het later werken met deze energie. Dit is bewust gedaan: het scheelt mij veel werk, en ik kan daarom de Spiritana ook goedkoper aanbieden. Zit je echter met vragen, dan zal ik deze graag beantwoorden.

Vraag: Kan ik een Spiritana ook vaker dan één keer doen? Antwoord: Een Spiritana vaker dan eens doen is in principe niet nodig, maar kan wel heel fijn zijn. Je blijft er via je Hoger Zelf en je Ik Ben Aanwezigheid altijd mee verbonden. (Tenzij je zelf bewust de verbinding zou verbreken.) Er is dus niets op tegen om deze vaker te doen. Bijvoorbeeld omdat je het zo heerlijk vindt deze te ontvangen. Of omdat je nog iets beter met deze energie verbonden wilt zijn.

Vraag: Kan ik ook meerdere Spiritana achter elkaar doen?
Antwoord:
Dat is mogelijk, maar ik adviseer om er niet meer dan twee of drie na elkaar te doen. Houd er rekening mee dat je energiesysteem deze energieën moet integreren. En dat je daar tijdelijk moe van kunt zijn. Daarom zal het integreren van de Spiritana moeilijker zijn als je er te veel zou doen, en te snel achter elkaar.

Vraag: Wat gebeurt er nadat ik een of meerdere Spiritana heb besteld?
Antwoord: Na de bestelling neem ik z.s.m. via email contact met je op. Ik stuur je daarbij de Spiritana Infogids waarin precies staat hoe je een Spiritana het beste kunt ontvangen. Ook vraag ik je dan om 2 data/tijden voor wanneer je de Spiritana het liefst wilt ontvangen. Dat bepalen we dus in overleg. Spiritana worden op hetzelfde moment verstuurd als jij ze ontvangt. Kan een van deze twee data/tijden, dan stuur ik je alle informatie van de afspraak daarna toe. Anders doe ik je een ander voorstel. Je hebt dan bovendien nog de tijd om hierover vragen te stellen, mochten die er zijn.

Vraag: René, stel ik zoek een spirituele energie die ik nergens op het internet kan vinden. Kan ik dan bij jou terecht?
Antwoord: In principe: ja. Er is echter wel een maar (gesteld dat het een energie is die ook voor mij nieuw is). Net zoals iedereen zijn voorkeuren en affiniteiten heeft, geldt dat ook voor mij. Soms komt het voor dat een energie me gewoon niet ligt. In dat geval kan ik je helaas niet helpen. Maar dat komt niet zo vaak voor. Wel hangt er een prijskaartje aan het maken van een Spiritana voor alleen jou. Neem gewoon even contact met me op en leg me uit welke energie je graag wilt. Wie weet kan ik je van dienst zijn.

Vraag: Welke betalingsmethodes zijn er?
Antwoord: Betalen kan via PayPal en Multisafepay. Voor beide is zoals gebruikelijk een account nodig. Bij Multisafepay kun je via Ideal betalen, bij jouw eigen bank. Daarnaast zijn er nog verschillende andere betaalmethodes, zoals kredietkaarten. Ook voor onze Belgische kopers en voor kopers uit andere landen.

Vraag: Kan ik ook betalen via een overboeking?
Antwoord: Betalen via een overboeking kan ook. Dan duurt het echter vaak wel iets langer voor we een afspraak kunnen maken. Je kunt dat zelf versnellen door me even te mailen nadat je de overboeking hebt gedaan. Dan kunnen we alvast een afspraak maken. Zijn er onverhoopt problemen met het betalingsproces, neem dan even contact met me op. Dan zal ik je daarbij proberen te helpen. Ook kan ik je een betalingslink toesturen die de betaling gemakkelijker voor je kan maken (van zowel PayPal als Multisafepay).

Vraag: Is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk een Spiritana te doen?
Antwoord: Ja dat kan. Een Spiritana kun je samen met een vriendin of vriend ontvangen. Of als groep. Dat kan zelfs het effect versterken en dit nog krachtiger maken. Fijn als je als groep met deze Spiritana wilt gaan werken, of gewoon omdat het fijn is deze ervaring te delen. Ook kan dat interessant zijn omdat hiervoor een gereduceerde prijs geldt.


Contactformulier van Spiritana

Voor nog meer informatie kun je ook de pagina Info over Spiritana lezen. Heb je zelf een vraag die niet op deze pagina staat, mail me dan even via het Contactformulier. Je krijgt z.s.m. antwoord.


Info
Contact
Shop