Vijfde Dimensie

26,00

De Spiritana Vijfde Dimensie is een waardevolle hulp voor ons ascensieproces. Onze gezamenlijke reis naar 5D, ascensie, is een moeilijke maar belangrijke spirituele onderneming. Beetje bij beetje leren we onze vibratie en ons bewustzijn te verhogen. Hierbij lijkt onze energie soms op een lift of een energetische achtbaan. Op het ene moment zijn we in een vredige en liefdevolle stemming: Dimensie 5. Op het andere moment worden we door iets (ego, buitenwereld…) weer naar beneden getrokken: Dimensie 3. Want in 5D komen is al een leerproces, in 5D blijven is nog een grotere uitdaging.

Precies hiervoor is de Spiritana Vijfde Dimensie gemaakt. Deze mooie spirituele energie helpt je om je vibratie en bewustzijn snel weer te verhogen naar het 5D-niveau. En het je gemakkelijker te maken deze spirituele energie langer vast te houden. Zeer aanbevolen voor Lichtwerkers.

Vijfde Dimensie, reizen naar een betere en fijnere wereld

Reis met de Spiritana Vijfde Dimensie naar 5D

De Spiritana Vijfde Dimensie kan je zowel helpen gemakkelijker in de vijfde dimensie (of dichtheid) te komen, als langer in 5D te blijven. De Vijfde Dimensie zou je ons spirituele reisdoel en ons belangrijkste levensdoel kunnen noemen. Daar waar het allemaal om begonnen is in dit leven. Deze spirituele reis naar Dimensie 5 ondernemen we samen met Moeder Aarde. En dat gebeurt via 4D, waarin we waarschijnlijk maar relatief kort zullen verblijven.

Daarbij komt: iedereen is van nature multidimensionaal. Dat wil zeggen dat we in meerdere dimensies thuis zijn. Maar dat betekent niet automatisch dat we ons ook altijd even bewust zijn van ons verblijf in een hogere dimensie. Althans niet als we in 3D zijn of erin terugkomen. Want in 5D zijn we ons van veel meer bewust dan in 3D. En dat is niet het enige voordeel van 5D.

Veranderende gewaarwordingen in een hogere dimensie

Hoe hoger je bewustzijn, hoe hoger de dimensie die je kunt bereiken. Hoe hoger de dimensie, hoe meer mogelijkheden er zijn. Je hebt in Dimensie 5 een intenser gewaarwording van de energie die je als ziel bent. Als ziel die een tijdelijke fysieke ervaring heeft. Maar je bent je ook bewuster van de energie die anderen uitstralen (hooggevoeligheid). Het wordt tevens gemakkelijker die energieën in jezelf te activeren die je op dat moment wilt leven.

Bovendien zal in 5D de dualiteit grotendeels verdwijnen. Daarom is het nu al belangrijk om minder dualiteit en meer eenheid te voelen (een mooie afstemming daarvoor is Yin Yang Liefde). Ook is er een ander tijdsgevoel, waarbij tijd niet langer lineair voelt. Het lijkt meer alsof alles tegelijkertijd gebeurt. In het algemeen zullen we ervaren dat veel van de 3D beperkingen beginnen te verdwijnen. En dat onze creatieve vermogens zich aanzienlijk zullen verhogen.

De verschillen tussen Derde Dimensie en Vijfde Dimensie

Voor een beter inzicht in het wezen van Dimensie 3 en Dimensie 5, heb ik onderstaande tabel gemaakt. Door de belangrijkste kenmerken van beide dimensies te vergelijken, zie je snel hoe verschillend beide dimensies zijn.

Derde Dimensie Vijfde Dimensie
Sleutelwoord: afscheiding Sleutelwoord: oneness
Gericht op het lichaam en haar behoeften Gericht op de ziel en haar onwikkeling
Lichamelijke zintuigen zijn dominant Spirituele zintuigen zijn even belangrijk
Basisgevoel: angst Basisgevoel: liefde
Kenmerkt zich door tekort Kenmerkt zich door overvloed
Basisbehoefte: veiligheid Basisbehoefte: harmonie
Leeft vanuit het ego Leeft vanuit het hart
Gelooft in afgescheidenheid en strijd Gelooft in saamhorigheid en samenwerking
Voelt star en stroperig Voelt licht en vloeibaar
Heeft vooral beperkingen Heeft vooral mogelijkheden
Leidt vaak tot frustraties Bevordert positieve ervaringen

Dromen van een betere wereld in een fijnere dimensie

Bijna iedereen droomt wel eens van een betere wereld waarin we geen strijd meer hoeven te leveren om te overleven. Een wereld weg van verdriet, pijn en frustratie. Waarin harmonie, liefde, vreugde en samen aan een mooie wereld bouwen overheersen. Eigenlijk droom je dan van Dimensie Vijf.

Met de Spiritana Vijfde Dimensie kun je deze mooie droom gemakkelijker verwezenlijken. Deze Spiritana zorgt ervoor dat je de energie van 5D altijd tot je beschikking hebt. Zodat je steeds als je dat fijn vindt je energie naar 5D kunt verhogen. Gebruik deze Spiritana wanneer je merkt dat je je door de aardse omstandigheden weer naar beneden laat trekken. Als remedie tegen 3D, als de dualiteit je weer in een negatieve energie dreigt te brengen. Om stress te verminderen en je fijner te voelen in een hogere energie. En tevens als hulpmiddel om multidimensionaal te worden (of je er bewust van te worden dat je multidimensionaal bent). Want ook dat wordt met de Spiritana Vijfde Dimensie gemakkelijker.