Telepathie

26,00

Telepathie is een waardevolle Spiritana voor de Aquariustijd. Want wanneer we doorgroeien naar de vijfde dimensie is het erg handig als we ook een nieuwe vorm van communiceren leren. Telepathie is namelijk de belangrijkste manier van communiceren in de hogere dimensies. Het is de communicatievorm of taal waarvan alle hogere wezens gebruik maken.

Telepathisch zijn is in feite een aangeboren spiritueel talent. Iedereen is dus telepathisch. Maar zoals elk talent dat niet wordt gebruikt, verliest dit spirituele vermogen uiteindelijk zijn kracht. De 5D Spiritana Telepathie helpt je deze aangeboren spirituele vaardigheid weer te leren gebruiken. Waardoor je telepathische talent weer tot een krachtig en gewenst spiritueel vermogen zal uitgroeien.

Telepathie, de spirituele communicatievorm voor de Nieuwe Tijd

Grenzeloze communicatie met Telepathie

Telepathie kan in principe elke vorm van communicatie zijn die niet afhankelijk is van ons lichaam en zijn zintuigen. Telepathisch kunnen we gedachten, beelden, gevoelens of emoties overbrengen. Maar ook onze intenties, visies, plannen en verlangens. Daarbij is deze hogere communicatievorm ook nog eens grenzeloos. Want het trekt zich niets van afstand aan. Het overschrijdt niet alleen taal- en landsgrenzen, maar ook soortgrenzen.

Je kunt namelijk ook telepathisch communiceren met bijvoorbeeld dieren, planten, bomen, natuurwezens. Of met engelen, gidsen, lichtmeesters, je Hoger Zelf. Telepathie is bovendien een universele taal. Een lichttaal die door iedereen wordt begrepen. Door het hele universum wordt er telepathisch gecommuniceerd. Jouw telepathische gesprekspartner kan dus zowel naast je zitten als aan de andere kant van de wereld wonen. Of een buitenaards wezen zijn, bijv. iemand van Venus of van de Pleiaden.

Hoe herken je telepathische vermogens

Iedereen heeft telepathische vermogens, of we dit nu gedachtenlezen, innerlijk weten of intuïtie noemen, maar niet iedereen herkent ze. Hier zijn daarom een paar voorbeelden van telepathische samenhangen:

Telefoon Je weet al wie er aan de telefoon is voor je hebt opgenomen
Ouder en kind
Een moeder voelt van afstand dat haar kind in gevaar is
Relatie
Je weet, zonder te weten waardoor, precies wat er in je partner omgaat
Hond
Jouw hond merkt aan je (gedachten, gedrag) dat jullie zo gaan wandelen
Tweelingen
Op een bepaalde manier voel je dat jouw in het buitenland wonende tweelingbroer ziek is
Overleden familielid
Je denkt aan bijv. je overleden oma, en voelt meteen haar liefdevolle aanwezigheid
Verliefd Je voelt wat de ander voelt en wordt gelukkig van het geluk van de ander
Channeling
Je word je ervan bewust dat je informatie van boven doorkrijgt (gids, engel…)

Van Babylonische spraakverwarring naar een universele taal

Hoe meer liefde er in het spel is, hoe minder woorden nodig zijn om uitdrukking aan je innerlijk te geven. Onze gewone taal kan zo veel van onze gevoelens niet uitdrukken. Telepathische communicatie kan dat juist wel. Bovendien: hoe vaak ontstaat er geen wrijving en irritatie doordat mensen elkaar niet begrijpen. En niet alleen door een Babylonische spraakverwarring.

Bijvoorbeeld wanneer jouw woorden anders worden opgevat dan je ze bedoelde. Of je hoort iets anders in iemands woorden dan degene bedoelt. Ook de waarheid lijdt zo vaak onder onze verhullende taal. Door telepathische communicatie komt er meteen een einde aan de lastige situatie van de vele aardse talen en dialecten. Waardoor communicatie buiten je eigen taal en cultuur soms zo moeilijk kan zijn. Iedereen spreekt door telepathie dezelfde zielstaal. Er is dus met telepathie geen taalprobleem meer, noch een vertaalprobleem.

De voordelen van telepathisch communiceren

Nu denk je misschien: betekent dat nu dat iedereen maar mijn gedachten mag lezen? Nee, iedereen hoort de telepathische privacy van de ander te respecteren. Telepathisch contact hoort alleen te gebeuren met wederzijdse instemming (dit voel je telepathisch aan!). Iets wat in 5D vanzelfsprekend is. Het biedt dus eigenlijk alleen maar voordelen. Hier zijn nog een paar voordelen:

Telepathie bevordert
Telepathie vermindert
Harmonie Oppervlakkigheid
Eerlijkheid Je niet gehoord voelen
Openheid Misverstanden
Gedachtencontrole Onenigheid
Samenwerking Informatie achterhouden
Verbinding Oordelen en veroordelen

Er zijn dus veel redenen waarom de Spiritana Telepathie belangrijk voor je kan zijn. Het maakt bijvoorbeeld communicatie met je Hoger Zelf en de Lichtmeesters gemakkelijker. Heel belangrijk. Maar het is ook gewoon fijn beter spiritueel te kunnen communiceren. Met wie of wat je maar wilt. Het geeft je een waardevol spiritueel instrument voor leven in de Vijfde Dimensie.