Smaragd Spirit

26,00

Smaragd Spirit is een zachte en heel evenwichtige energie. Een energie die zowel past bij mensen die hun leven in balans willen brengen, als bij mensen die hun leven op dit moment al redelijk in evenwicht hebben. En graag willen dat dit ook zo blijft. Want het is evenzo een goede energie om te voorkomen dat je leven in onbalans raakt.

Een smaragd is vaak een doorzichtige edelsteen met een prachtige heldergroene kleur. In zijn zuivere, doorschijnende vorm kan het een heel kostbare steen zijn. De spirit of energie van smaragd wordt goed uitgedrukt door de woorden harmonieus en balancerend. Smaragd wordt niet alleen beschouwd als een eersteklas healing energie, maar ook als een allround healer. Daarom is Smaragd Spirit voor veel mensen een goede keuze.

Smaragd Spirit, de allround healer bij uitstek

Vredig leven vanuit je hart, met Smaragd Spirit

Smaragd Spirit ademt als het ware harmonie en balans. En voelt neutraler dan bijv. Citrien Spirit. Het is, net als Rozenkwarts Spirit, een energie van het midden, die Chakra 4, het Hartchakra versterkt. Het helpt je om vanuit je hart te leven. Om allerlei hartkwaliteiten als liefde en vertrouwen te vergroten. Dat is ook merkbaar aan de kwaliteiten die het heeft in de omgang met mensen en situaties. Waarbij zijn zachte, liefdevolle en verbindende energie heel behulpzaam is om wrijvingen en irritaties te voorkomen.

Smaragd Spirit voelt daarbij als een balancerende energie, die je vredelievend maakt en minder gevoelig voor je omgeving. Heel welkom voor mensen met een kwetsbaar hart. Zoals wanneer je je te veel aantrekt van wat anderen van je vinden. En gevoelig bent voor wat mensen zeggen en doen. Smaragd maakt je tevens bewust van je innerlijke waarheid. En meer gericht op je innerlijk, waardoor je vanzelf minder kwetsbaar wordt voor de buitenwereld.

Bij wie past de energie van smaragd?

Kijken we naar het wezen van smaragd, voor wie is deze energie dan het meest aantrekkelijk? Het past vooral bij mensen die behoefte hebben aan meer harmonie en balans in hun leven. Het is bijvoorbeeld heel fijn voor mensen die gedijen bij rust en regelmaat. En daarom is het een goede energie voor mensen die een onregelmatig leven leiden. Of chaotisch zijn in hun hoofd. Smaragd Spirit is ook goed voor iedereen die met te veel pieken en dalen te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan wisselende stemmingen. Of dagen dat je je heerlijk voelt, afgewisseld met dagen dat je slecht in je energie zit. Maar ook voor wie wel eens perioden heeft dat het allemaal niet zo geweldig gaat.

Smaragd Spirit kan ook mensen met weinig geduld helpen. Het maakt dat je beter gecentreerd bent. Waardoor je minder gevoelig wordt voor allerlei prikkels van buitenaf en meer gericht op je innerlijk. Het helpt je dus om meer vanuit je hart te gaan leven.

Overzichtstabel Smaragd Spirit

Edelstenen Spiritana Smaragd Spirit
Kleur Groen, Smaragdgroen
Sleutelwoorden Harmonie en Balans
Kracht Healing op ieder gebied
Chakra Chakra 4 – Hartchakra, Liefdes Chakra
Geschikt voor Mensen die evenwicht in hun leven willen, Mensen die healing zoeken, Kwetsbare mensen
Bevordert Ontstressing, Geduld, Vriendschap, Evenwichtige Emoties, Evenwichtige Relaties, Vredige gedachten, Rijkdom en Overvloed
Fysieke Healing Oogproblemen, Bloedsomloop, Hoge bloeddruk, Hartproblemen, Hoesten, Verhoogde bloedsuiker, Diabetes, Reuma, Jicht, Slapeloosheid, Grijze staar, Gezwollen lymfeklieren, Klachten van de Luchtwegen, Sinusklachten, Versterkt het immuunsysteem, Multiple Sclerose, Ziekte van Parkinson
Mentale Healing Mentale helderheid, Verbetering van de mentale capaciteiten, Bevordert het geheugen, Maakt je gecentreerd, Bij rusteloosheid en innerlijke onrust, Vermindert nachtmerries, Claustrofobie, Helpt je meer in balans te zijn
Spirituele Healing Om vanuit je hart te leven, Harmonieuze relaties, Versterkt intieme relaties, Trouw, Loyaliteit, Vermindert kwetsbaarheid, Maakt je ontvankelijker voor rijkdom en overvloed, Bevordert vredelievendheid, Maakt je ontvankelijker voor de waarheid en waarheidslievend, Bevordert eerlijkheid

Smaragd Spirit, voor healing van al je wezensdelen

Zoek je healing op meerdere fronten? Ook dan kan smaragd je helpen. Of het nu fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, of een combinatie daarvan is, Smaragd Spirit is als allround healer op alle fronten een goede keuze. Fysiek bijvoorbeeld balanceert het de bloedsomloop en de bloedsuiker. Emotioneel geeft het rust en vredige gevoelens. Mentaal brengt het heldere gedachten en vergroot het je mentale capaciteiten, zoals een beter geheugen. Spiritueel is het de energie van jouw innerlijke waarheid, en het positieve dat daaruit voortvloeit als je deze volgt.

Deze groene schoonheid is tevens belangrijk om vriendschappen te bevorderen en te versterken. En om meer liefde en harmonie te brengen in relaties. In gewone relaties zowel als intieme relaties. Smaragd is al sinds mensenheugenis het symbool van rijkdom en overvloed. Dus wie weet wat Smaragd Spirit je naast zijn uitstekende healing kwaliteiten op diverse fronten, nog meer voor goeds zou kunnen schenken.