Saffier Spirit

26,00

Saffier Spirit is een rustgevende energie die heel geschikt is voor rusteloze mensen. Vooral mensen die niet zo goed weten wat ze willen, maar die zich daarmee niet tevreden stellen. Waardevol als je je liever bezig wilt houden met belangrijke dingen, dan je druk te maken over allerlei onnozels. Goed ook als je meer wilt doen met je leven.

Saffier maakt je minder chaotisch. Het geeft je een rustige geest waardoor je het overzicht behoudt. En je beter geconcentreerd bent op wat je wilt doen. Zo geef je energie aan de zaken die echt belangrijk voor je zijn. En bereik je beter de doelen die je jezelf stelt. Saffier Spirit past goed bij mensen met idealen, die iets willen maken van hun leven en van deze wereld.

Saffier Spirit, inzicht krijgen in jezelf en deze wereld

Met Saffier Spirit inzicht krijgen in de samenhang der dingen

Saffier Spirit zou je de energie van de vredelievendheid en de zielsrust kunnen noemen. Het draagt de energie van de donkerblauwe of indigo saffier. Saffier bevordert de werking van de hypofyse, en hoort bij Chakra 6, het Derde Oog of Voorhoofdschakra. De spirit of energie van saffier is inzicht krijgen in het wezen der dingen. Saffier wordt daarom ook wel de steen van de wijsheid genoemd. Het geeft begrip en laat je zien hoe dingen met elkaar samenhangen. Ook verbindt het je met je onderbewustzijn, zodat je beter je eigen handelen en motieven begint te begrijpen. En dat desgewenst kunt aanpassen.

Saffier Spirit kan je helpen om meer inzicht in deze wereld te krijgen (waar Aquamarijn Spirit dat voor je binnenwereld doet). En daarnaast om beter te begrijpen hoe je eigen leven in elkaar zit en waarom. Het is ook de energie om mentaal meer volwassen te worden. Mensen die vaak moe zijn of gevoelig voor het krijgen van een burn-out (samenhangend met de buitenwereld), kunnen veel baat hebben bij deze ontstressende energie.

Bij wie past de energie van saffier?

Hoe zou je iemand kunnen omschrijven voor wie Saffier Spirit de juiste keuze is? Denk dan aan iemand die erg gericht is op de buitenwereld, maar zich niet graag door deze buitenwereld laat meeslepen. Als je snel gestrest raakt van alle gedoe die met de buitenwereld samenhangt. En die je af houden van de dingen die je graag beter wilt leren begrijpen. Je bent iemand die graag vanuit zijn eigen wereldje de grote buitenwereld in al zijn facetten wil ontdekken. Zodat je niet steeds bloot staat aan allerlei externe prikkels en aan de waan van de dag.

Je bent bovendien iemand die spiritueel ambitieus is en vooruit wil in het leven. Je staat open voor nieuwe inzichten en ideeën. En weet graag hoe je beter tot je recht komt, en je talenten beter kunt ontplooien. Door inzicht te krijgen in hoe deze wereld functioneert wil je deze wereld helpen verbeteren. Verder past Saffier Spirit bij mensen die zich vaak melancholisch voelen. Of gebruik Saffier Spirit als hulp bij meditatie en visualisatie, vooral als je daarbij graag een focuspunt gebruikt zoals een kaars.

Overzichtstabel van Saffier Spirit

Edelstenen Spiritana Saffier Spirit
Kleur Donkerblauw, Indigo
Sleutelwoorden Inzicht en Wijsheid
Kracht De wereld en jouw rol daarin beter begrijpen
Chakra Chakra 6 – Derde Oog, Voorhoofdschakra
Geschikt voor Opgroeiende kinderen, Volwassenen, Mensen met idealen, Mensen die graag meer met hun leven willen doen
Bevordert Meditatie, Trouw, Vriendschap, Sereniteit, Sterke wil
Fysieke Healing Vermindert koorts, Vermindert ontstekingen, Stopt bloedingen zoals neusbloedingen, Zenuwstelselproblemen,
Gehoorproblemen, Pijn en chronische pijn, Hik, Kan balancerend werken bij epilepsie, Maakt de huid schoon, Zuivert het lichaam, Sinusproblemen, Hormoonproblemen
Mentale Healing Vermindert pijn, ook bij mentale pijn, Geeft een rustige geest, Vermindert mentale stress, Bevordert vredige gedachten, Vermindert nervositeit, Burn-out, Helpt je om doelen te verwezenlijken, Maakt geconcentreerd, Helpt bij hooggevoeligheid en vermindert overgevoeligheid
Spirituele Healing Depressies, Spirituele verwarring, Onzekerheid, Rusteloosheid, Slapeloosheid, Melancholie, Stimuleert kennis en wijsheid, Helpt je trouw te zijn aan je Zelf, Versterkt de wil, Kan gebruik worden voor meditatie, Verbetert het voorstellingsvermogen, Vermindert agressieve gevoelens en een kort lontje

Saffier Spirit, voor wijsheid en een sterke wil

Saffier Spirit helpt je om je wil te versterken. Voor veel mensen is dat waardevol omdat ze zo vaak niet toekomen aan wat ze graag zouden willen bereiken. Saffier Energie bevordert ook kennis en wijsheid. Bovendien: veel mensen weten vaak wel wat ze beter niet of wel kunnen doen. Maar vervolgens handelen ze zo vaak niet naar hun kennis. Als steen van de wijsheid is saffier natuurlijk heel geschikt om je dat gemakkelijker te maken. Daarbij komt: kennis wordt vaak hoger gewaardeerd dan wijsheid. Bedenk echter: wijsheid is toegepaste kennis. Kennis kan dus pas waardevol zijn, als je het op de juiste manier gebruikt.

Daarom werkt Saffier Spirit heel goed voor mensen die toe zijn aan verandering. Het verlaagt vaak de drempel om dingen bij jezelf te veranderen. Daarnaast voelt het als een beschermende energie, die je vrijwaart van stress die samenhangt met zaken en energieën die niet goed voor je zijn. Ook heel aangenaam voor hooggevoelige mensen, en mensen die voor veel dingen overgevoelig zijn.