Rozenkwarts Spirit

26,00

Rozenkwarts Spirit is een omarmende energie die je het gevoel geeft dat je geaccepteerd wordt zoals je bent. Het maakt het je gemakkelijker om contact te maken met mensen, maar ook om andere mensen beter te kunnen accepteren. Het versterkt de verbinding met je partner en met je familieleden. En vergroot de verbondenheid met anderen, zoals je vriendenkring, kennissenkring en collega’s.

Rozenkwarts Spirit is een zachtaardige energie waaraan veel behoefte is in deze tijd. Het kan een harde wereld verzachten en meer draagbaar maken. En helpt je zachtere gevoelens te hebben over andere mensen, en je beter te voelen over jezelf. De spirit of energie van rozenkwarts is liefde zijn en liefde delen. Het is een echte liefdesenergie die je hart streelt en je levenslust vergroot.

Rozenkwarts Spirit, liefdevol door het leven gaan

Laat de Liefde volop stromen met Rozenkwarts Spirit

Rozenkwarts Spirit is een positief stemmende energie waarmee je gemakkelijker angst kunt loslaten en liefde kunt toelaten. Het werkt net als Smaragd Spirit positief op Chakra 4, het Hartchakra. Smaragd Spirit werkt daarbij wat sterker op het balanceren van je wezen. Rozenkwarts Spirit zorgt meer voor het liefdesaspect. Rozenkwarts bevordert daarbij het stromen van de liefde. Zowel liefde voor anderen als liefde voor jezelf. Het helpt je om je zelfwaarde te verhogen, en maakt dat je toleranter wordt. Daardoor kun je gemakkelijker de liefde in de ander zien en ontstaat er vanzelf meer verbondenheid. Dit helpt weer om de fouten of misstappen van anderen, of die van jezelf, in liefde te vergeven.

Bij rozenkwarts kun je denken aan een baby die je in je armen houdt en de energie die je dan uitstraalt naar de baby: zachtheid, warmte, compassie, liefde. Het is een hartverwarmende energie die zachte gevoelens geeft, waardoor ruzie en agressie wordt verminderd. Tegelijkertijd wordt hierdoor vriendschap bevorderd en worden relaties aangenamer en liefdevoller. Rozenkwarts Spirit kan dus veel moois verspreiden.

Bij wie past rozenkwarts?

Allereerst is het een energie die heel goed bij kinderen past. Want de natuurlijke energie van kinderen lijkt veel op die van deze roze schoonheid. Rozenkwarts Spirit geeft ze een gevoel van veiligheid en maakt dat ze zich fijner en meer geliefd voelen. Ze vinden gemakkelijker aansluiting bij anderen en maken daardoor makkelijker vrienden. Het kan daarom ook heel fijn zijn voor kinderen die worden gepest. Omdat rozenkwarts je minder kwetsbaar maakt, en tegelijkertijd de neiging tot pesten bij andere kinderen vermindert.

Het past bij mensen die moeilijk liefde kunnen geven. En als je iemand bent die zich moeilijk aan de liefde kan overgeven. Daarnaast past het goed bij zachtaardige mensen, en helpt het hen die verhard of verbitterd zijn en baat hebben bij veel liefdevolle gevoelens. Het kan je helpen om je relaties in het algemeen te verbeteren, en liefdesrelaties in het bijzonder. Ook is het een goede Edelsteen Energie voor eenzame mensen, omdat rozenkwarts maakt dat je je meer betrokken voelt bij anderen. En dat je je meer gezien en gehoord voelt.

Overzichtstabel van Rozenkwarts Spirit

Edelstenen Spiritana Rozenkwarts Spirit
Kleur Roze
Sleutelwoorden Liefde en Verbondenheid
Kracht Een verharde wereld transformeren in een liefdevolle wereld
Chakra Chakra 4 – Het Hartchakra
Geschikt voor Kinderen, Zachtaardige en kwetsbare mensen, Eenzame mensen, Mensen die verhard of verbitterd zijn, Als je meer vanuit je hart wilt leven, Mensen die zich moeilijk kunnen overgeven aan de Liefde, Romantische mensen, Als je weer jong van geest wilt zijn
Bevordert Onvoorwaardelijke Liefde, Acceptatie, Liefde van anderen aanvaarden, Verbinding, Tolerantie, Zachte gevoelens, Tederheid, Vriendelijkheid, Creativiteit, Positieve levenshouding
Fysieke Healing Hormoonproblemen, Hoofdpijn en Migraine, Stoornissen van hart en bloedsomloop, Luchtwegklachten, Fysieke pijn, MS, Zou kunnen helpen bij onvruchtbaarheid, Kan klachten in het onderlichaam verzachten, Vermindert seksuele problemen, Kan menstruatiepijn verminderen, Verjongt de huid, Mogelijke hulp bij ouderdomskwalen
Mentale Healing Angst, Zorgen, Harmonie en Balans, Zelfacceptatie en Zelfrespect, Heimwee, Flexibiliteit, Vredelievendheid, Mentale pijn, Vermindert agressie, Vermindert de neiging tot oordelen, Bevordert tolerantie ten opzichte van andere mensen en andere overtuigingen, Relatieproblemen, Vermindert eenzaamheid, Transformeert bitterheid en harde gevoelens
Spirituele Healing Emotionele healing, Maakt verharde mensen zachter en gevoeliger, Een goede hulp bij trauma en verdriet, Schenkt vertrouwen en biedt troost, Bevordert fantasie, Maakt vriendelijk en benaderbaar, Vermindert hartenpijn en liefdesverdriet, Maakt het gemakkelijker met verlies om te gaan, Bevordert innerlijke schoonheid, Maakt minder materialistisch

Liefdevolle seksuele ervaringen met Rozenkwarts Spirit

Rozenkwarts Spirit is een zachte energie die de zinnen streelt. Het verhoogt je sensualiteit, en is fijn voor mensen die van liefdevol lichamelijk contact genieten. Daarnaast is Rozenkwarts Spirit heel geschikt om je seksualiteit zachter en liefdevoller te maken. Vanuit een houding van liefde en tederheid ontstaat er een echt gevoel van verbinding die fijnere seksuele ervaringen voortbrengt. Waardoor je meer de ervaring krijgt dat je echt gehoord, gevoeld en gezien wordt. Rozenkwarts Spirit heeft wat sensualiteit en seksualiteit betreft overeenkomsten met Carneool Spirit. Maar waar bij Carneool Spirit het accent sterker ligt op het genieten van seksualiteit, is dat bij RS meer het genieten van liefde en verbondenheid.

Daarnaast heeft Rozenkwarts Spirit ook een harmoniserend effect op de emoties. Vooral mensen met heftige emoties kunnen hier baat bij hebben. (Kijk daarvoor ook eens bij Emotionele Harmonie.)  Omdat Rozenkwarts Spirit zo zacht, liefdevol en accepterend is, kan het goed gebruikt worden om trauma en de gevolgen daarvan te verzachten en te transformeren. Het bevordert bovendien zelfvertrouwen en zelfrespect. Deze veelzijdigheid maakt Rozenkwarts Spirit tot een zeer waardevolle Edelstenen Energie.