Robijn Spirit

26,00

Robijn Spirit is een zeer krachtige energie, die helpt om allerlei vormen van zwakte te verminderen. Het is één van de meest verwarmende en activerende edelsteen energieën. En daarnaast een heel goede aardende energie. Zijn stevige energie geeft je een gevoel van zekerheid en veiligheid. Een zuivere robijn, de koning der stenen, is een zeldzame en zeer kostbare edelsteen. Als Spiritana is deze bekrachtigende energie echter heel betaalbaar.

De spirit of energie van Robijn zou je kunnen omschrijven als: levenskracht in optima forma. Robijn Spirit maakt dat je goed verbonden bent met je lichaam en stevig in je schoenen staat. Zodat je er vertrouwen in mag hebben dat je hier op Moeder Aarde op de juiste plek bent.

Robijn Spirit, de moed om je zwaktes te transformeren

Verander met Robijn Spirit je zwaktes in kracht

Robijn Spirit maakt het mogelijk om veel soorten van zwakte om te zetten in kracht. Het is een ondersteunende en bekrachtigende energie, heel waardevol voor mensen die vaak moe en snel uitgeput zijn. Zoals bij mensen die te maken hebben met een burn-out of CVS. Of mensen die (door negatieve ervaringen, trauma’s, teleurstellingen…) niet meer de energie kunnen opbrengen die nodig is voor een positieve levenshouding.

Robijn Spirit stimuleert de levenskracht en laat energie stromen waar deze nodig is. Daarbij heeft het een versterkende werking op je wilskracht en motivatie. De vuurrode robijn ondersteunt Chakra 1, het wortelchakra. Het maakt dat je een sterke basis hebt waarop je kunt vertrouwen. En heeft als koninklijke energie het vermogen jouw financiële en economische welzijn te verbeteren.

Bij wie past de energie van robijn?

Wanneer je de vuurrode energie van robijn in ogenschouw neemt, dan vertelt het ons dat het een krachtdadige energie is. Een energie die je ruggengraat geeft, en je oer-vertrouwen of basisvertrouwen versterkt. Robijn Spirit geeft je het vertrouwen dat je hier op aarde en in jouw lichaam precies op de goede plek bent. Het is dan ook heel geschikt voor mensen met allerlei vormen van zwakte. Of wanneer je in deze wereld maar moeilijk kunt aarden. Maar zeker ook wanneer je meer uit jezelf wilt halen, en meer jezelf wilt zijn.

Daarnaast als je grotere leiderschapskwaliteiten nodig hebt. Wel is robijn minder geschikt voor mensen met een kort lontje. Of mensen die te dominant zijn. Dan is het blauw van Saffier Spirit of Aquamarijn Spirit of Saffier Spirit veel geschikter.

Overzichtstabel van Robijn Spirit

Edelstenen Spiritana Robijn Spirit
Kleur Rood
Sleutelwoorden Wilskracht en Motivatie
Kracht Je zeker en veilig voelen
Chakra Chakra 1 – Wortelchakra, Basischakra
Geschikt voor Introverte mensen, Mensen die zich zwak voelen, Mensen die niet goed durven, Als je moeite hebt aan een taak te beginnen, Bij te weinig daadkracht en doorzettingsvermogen, Mensen die zich op aarde niet thuis voelen
Bevordert Voorspoed, Stabiliteit, Moed, Weten wat je wilt
Fysieke Healing Lage bloeddruk, Anemie en bloedziektes, Bloedversterkend, Te lage seksuele energie, Koude handen en voeten, Versterkt de spieren, Versterkt het immuunsysteem, Fysieke vermoeidheid, Vitaliteit, Uithoudingsvermogen
Mentale Healing Angst, Schuchterheid, Timiditeit, Gebrek aan zelfvertrouwen, Geeft je het gevoel dat je veel meer aan kunt, Maakt je mentaal sterker, Vermindert lethargie, Vermindert twijfel aan je aardse bestaan
Spirituele Healing Aarding, Geeft inzicht in jouw spirituele weg, Maakt het aura sterker, Maakt genereus, Vermindert melancholie, Stelt je meer open voor uitdagingen, Om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen

Robijn Spirit, om je levensenergie beter te laten stromen

Robijn Spirit laat jouw levensenergie beter stromen naar waar het nodig is. Daarom is het zo’n versterkende energie. Immers waar sprake is van zwakte, is ook sprake van een tekort aan energie. Zo kan het bijvoorbeeld helpen om moediger te worden. En het geeft je wilskracht en motivatie. Of voor als je seksuele energie te laag is. (Voor fijne seksuele gevoelens en ervaringen is Carneool Spirit meer geschikt, voor liefdevolle seks Rozenkwarts Spirit.) Ook is het een energie die te introverte mensen wat meer kleur en temperament kan geven.

Robijn Spirit is een verhelderende energie. Het brengt zowel positieve als negatieve zaken aan het licht. Het is dus wel belangrijk je daarvan bewust te zijn en negatieve zaken te transformeren (Amethist Spirit of Violette Straal).