Spiritana, bijzondere energieën voor de Nieuwe Tijd

Wat zijn Spiritana

Spiritana, wat zijn dat? Wellicht ben je op deze site gekomen maar ben je onbekend met Spiritana, heb je er nog nooit van gehoord. Dan ben je hier precies goed. De naam Spiritana gebruik ik zowel voor het enkelvoud als het meervoud. Ze verwijzen naar Spirit, onze Geest / Ziel of Zelf (Hoger Zelf en Goddelijk Zelf). Het zijn spirituele energieën, net zoals afstemmingen, inwijdingen, activaties en bekrachtigingen. Spirit heeft vele facetten, en allemaal kunnen die voor ons van waarde zijn. Daarom probeer ik die facetten die nu voor ons interessant zijn, beschikbaar te maken voor liefhebbers van bijzondere spirituele energieën. Aquarius Energieën waar je mogelijk al vaker naar gezocht hebt, maar die je misschien nog nergens bent tegenkomen. 

Ze zijn gemaakt voor iedereen die houdt van het ontvangen en gebruiken van 5D of hogere energieën. En die zijn spiritualiteit sneller en beter wil ontwikkelen. Spiritana kunnen waardevol zijn als je spiritualiteit, bewustzijn, liefde, healing en een wereld die werkt voor iedereen belangrijk vindt.  Voor jezelf. Maar zeker ook als je anderen wilt helpen toe te groeien naar de Vijfde Dimensie. Zodat we samen de Gouden Eeuw tot stand kunnen brengen. 

Voor wie zijn Spiritana bedoeld

Het universum zit vol met interessante kosmische energieën. Mijn andere website, Afstemmingen, heeft daarvan een grote keuze. Daar vind je meestal de wat gemakkelijker toegankelijke energieën, zoals de Bron Afstemmingen, Chakra Afstemmingen en de Liefdes Afstemmingen. Ik heb een passie voor Nieuwe Tijds Energieën. Ook voor de minder alledaagse energieën. Vanuit deze passie wilde ik ook graag kosmische energieën beschikbaar maken voor mensen met meer spirituele ervaring. Voor spirituele fijnproevers en avonturiers.

Ik richt me met deze website daarom vooral op mensen die enthousiast worden van bijzondere energieën. Mensen die het leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen en plezier hebben in spirituele bijzonderheden. Desalniettemin zijn ook mensen met minder spirituele ervaring van harte welkom. De Spiritana zullen er even goed om werken. Alleen zul je mogelijk wat meer op je gevoel en intuïtie moeten afgaan bij het gebruik ervan.

Algemene info over Spiritana: de Infogids

Algemene uitleg over Spiritana staat in de Spiritana Infogids. Dit document ontvang je gratis bij aankoop van een Spiritana. En daarin staat precies beschreven hoe alles in zijn werk gaat. Ik heb echter deze website vooral gemaakt voor de meer ervaren spirituele enthousiastelingen. Met het oog daarop ontvang je daarom naast de Spiritana alleen deze Infogids. En, mede uit tijdsoverwegingen, geen Afstemmingen Gids zoals op Afstemmingen.com, met daarin vele behulpzame tips. Mede daarom kan ik deze mooie energieën ook wat goedkoper aanbieden.

Ik ga er dus vanuit dat je zelf al ongeveer weet hoe je met spirituele energieën kunt werken. Dat je al wat ervaring hebt opgedaan met Reiki, afstemmingen en dergelijke. En dat je op je gevoel en intuïtie durft te vertrouwen. Ben je echter wat minder ervaren, dan zijn vragen daarover echter altijd welkom. En ik zal je natuurlijk via email (of telefonisch) waar nodig proberen te helpen.

Spiritana, gebruik maken van bijzondere spirituele energieën

Het ontvangen en activeren van Spiritana

Het ontvangen van een Spiritana duurt, net als mijn afstemmingen, ongeveer 25 minuten. (Met voorbereiding en rustig weer in je dag-bewustzijn komen 35-40 minuten.) Daarna kun je, ook net als bij mijn afstemmingen, deze activeren of oproepen door de naam in je geest of hardop te zeggen. Zeg of denk bijvoorbeeld: Element Water, en de energie zal dan meteen weer door je heen gaan stromen. Heb je het Elementen Pakket gedaan, dan kun je ook alle 5 Elementen Spiritana na elkaar oproepen. En ontdekken hoe het voelt als alle 5 deze verwante energieën tegelijk stromen.

Werken met de Aquarius Energieën van deze website gaat heel eenvoudig en zal zich steeds verder verdiepen. Zo lang je deze energie, bewust of onbewust, maar niet verhindert zijn werk te doen (energieblokkade). Als je deze energie regelmatig blijft activeren zal de werking zich blijven intensiveren. Zodat de energie steeds sterker zal worden en de positieve veranderingen zich zullen versterken.  

Het aanbod van Aquarius Energieën

Meer info over Spiritana lees je op Vragen en in de Spiritana Infogids die je, zoals boven vermeld, gratis ontvangt bij je bestelling. Ik hoop dat je hier mooie Aquarius Energieën zult vinden, waar je misschien al langer naar op zoek was. En dat je er net zo veel vreugde aan zult beleven als ik. Heb je een brede interesse in Aquarius Energieën, dan nodig ik je van harte uit wat vaker langs te komen. Af en toe zullen er weer nieuwe energieën op deze website verschijnen.

Heb je zelf op het gebied van Nieuwe Tijds Energieën heel specifieke wensen of ideeën, laat het me weten. Wie weet kan ik je van dienst zijn. Maar wat je ook doet, geniet van je tijd op Spiritana en geniet van het leven! Want vreugde is een erg goede voedingsbodem voor spirituele ontwikkeling.

Shop
Vragen
Afstemmingen