Spiritana, bijzondere energieën voor de Nieuwe Tijd

Wat zijn Spiritana voor energieën

Info over Spiritana vertelt wat Spiritana precies zijn. Spiritana (ev. en mv.) zijn spirituele energieën, net zoals afstemmingen, inwijdingen, activaties en bekrachtigingen. Maar het zijn de meer bijzondere spirituele energieën. Aquarius Energieën waar je mogelijk al vaker naar gezocht hebt, maar die je misschien nog nergens bent tegenkomen. Ze zijn gemaakt voor iedereen die houdt van het ontvangen en gebruiken van bijzondere energieën. Iedereen die enthousiast wordt van spiritualiteit, healing en een wereld die werkt voor iedereen. En die wil meehelpen deze wereld, de Gouden Eeuw, tot stand te brengen.

Voor wie zijn Spiritana bedoeld

Het universum zit vol met interessante kosmische energieën. Mijn andere website, Afstemmingen, heeft daarvan een grote keuze. Daar vind je meestal de wat gemakkelijker toegankelijke energieën. Ik heb een passie voor Nieuwe Tijds Energieën. Ook voor de minder alledaagse energieën. Vanuit deze passie wilde ik ook graag kosmische energieën beschikbaar maken voor mensen met meer spirituele ervaring. Voor spirituele fijnproevers en avonturiers. Ik richt me met deze website daarom vooral op mensen die enthousiast worden van bijzondere energieën. Mensen die het leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen en plezier hebben in spirituele bijzonderheden. Desalniettemin zijn ook mensen met minder spirituele ervaring van harte welkom. De Spiritana zullen er even goed om werken. Alleen zul je wat meer op je gevoel en intuïtie moeten afgaan bij het gebruik ervan.

Algemene info over Spiritana: de Infogids

Algemene uitleg over Spiritana staat in de Spiritana Infogids die je gratis bij aankoop ontvangt. Daarin staat precies hoe alles in zijn werk gaat. Ik heb deze website vooral gemaakt voor de meer ervaren spirituele enthousiastelingen. Met het oog daarop ontvang je dus naast de Spiritana alleen deze Infogids. Mede daarom kan ik deze mooie energieën ook goedkoper aanbieden. Ik ga er dus vanuit dat je zelf ongeveer weet hoe je met spirituele energieën kunt werken. En dat je op je gevoel en intuïtie durft te vertrouwen. Ben je wat minder ervaren, dan zijn vragen daarover echter altijd welkom. En ik zal je natuurlijk via de email (of telefonisch) waar nodig proberen te helpen.

Het ontvangen en activeren van Spiritana

Het ontvangen van een Spiritana gaat best snel. Dit duurt ongeveer 25 minuten. (Met voorbereiding en rustig weer in je dagbewustzijn komen duurt het maximaal 35-40 minuten.) Daarna kun je net als bij de afstemmingen deze activeren of oproepen door de naam in je geest of hardop te zeggen. Zeg bijvoorbeeld: Element Water, en de energie zal dan meteen weer door je heen gaan stromen. Werken met de Aquarius Energieën van deze website gaat heel eenvoudig en zal zich steeds verder verdiepen. Zo lang je deze energie, bewust of onbewust, maar niet verhindert zijn werk te doen (energieblokkade).

Meer info over Spiritana lees je op Vragen en in de Spiritana Infogids. Ik hoop dat je hier mooie Aquarius Energieën zult vinden, waar je misschien al langer naar op zoek was. En dat je er net zo veel vreugde aan zult beleven als ik. Heb je een brede interesse in Aquarius Energieën, dan nodig ik je van harte uit wat vaker langs te komen. Af en toe zullen er weer nieuwe energieën zijn. Ook kan het aanbod na bepaalde tijd wisselen, om (tijdelijk) plaats te maken voor wat nieuws. Heb je zelf op het gebied van Nieuwe Tijds Energieën heel specifieke wensen of ideeën, laat het me weten. Wie weet kan ik je van dienst zijn. Maar wat je ook doet, geniet van je tijd op Spiritana en geniet van het leven!