Elementen Pakket

98,00

Het Elementen Pakket is samengesteld uit de 5 elementen Aarde, Water, Lucht, Vuur en Akasha. Deze verzorgen ons fysieke leven en voorzien ons van energie. Want zonder de 5 elementen geen lichaam, geen Moeder Aarde en geen universum. Dit pakket heeft een belangrijke harmoniserende en balancerende functie op ons hele wezen. Het is een allround pakket voor lichaam, ziel en geest. Kun je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel wel wat meer harmonie en balans gebruiken? Denk dan eens aan het Elementen Pakket. Zodat alle 5 elementen weer optimaal gaan functioneren.

Het Elementen Pakket, in harmonie en balans met de 5 elementen

Het belang van de 5 elementen van het Elementen Pakket

Het Elementen Pakket bestaat uit 5 Spiritana: Element Aarde, Element Water, Element Lucht, Element Vuur en Element Akasha. Deze 5 elementen zijn voor ieder fysiek wezen, dus ook de mens, van belang. Want zij staan aan de basis van onze materiële wereld.

De 5 elementen van het Elementen Pakket geven met elkaar namelijk alles vorm wat zichtbaar is. Van een zandkorrel tot een berg. Van een lichaamscel tot ons fysieke lichaam. En van het minuscule atoom tot het onmetelijke universum. Dus in feite alles wat we kunnen waarnemen, kan alleen bestaan door de werking van de 5 elementen. Het spreekt daarom vanzelf dat deze 5 elementen, als bouwers van alle materie, belangrijk zijn voor ons.

Onze negatieve beïnvloeding van de  5 elementen

Wat ook belangrijk is om te weten: de 5 elementen binnenin ons werken niet altijd optimaal. Niet dat ze dat niet zouden kunnen. Want van nature werken de 5 elementen altijd perfect. Maar wij hebben invloed op de werking van de 5 Elementen. Zoals dat ook geldt voor bijvoorbeeld onze chakra’s (blokkades). Wij zijn namelijk gevoelig voor negatieve gedachten. En hebben niet altijd de beste intenties, en maken daardoor niet altijd de beste keuzes. Deze negatieve gedachten, intenties en keuzes hebben invloed. Zij kunnen de elementen namelijk negatief programmeren. Vooral als ze zich vaak herhalen. Deze negatieve programmeringen kunnen we met het Elementen Pakket verhelpen.

De 5 elementen optimaliseren met het Elementen Pakket

Een van de Universele Wetten zegt: waar je aandacht is, stroomt je energie. Energie in de vorm van onze gedachten, keuzes, intenties… Dus als wij ons vaak focussen op negativiteit, zullen de elementen onze energie en materie aanpassen aan die negativiteit. En daar worden we fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nou eenmaal niet beter van. Daarom is het belangrijk zo veel mogelijk negativiteit te vermijden, en je energie zo zuiver mogelijk te houden. Maar er is ook nog een andere positieve aanpak. Gebruik de elementen weer in hun meest zuivere vorm, in de vorm van het Elementen Pakket. Zodat ieder element weer in harmonie en balans is, en perfect kan functioneren.

Nog een goede reden voor het Elementen Pakket

Nu is het niet alleen waardevol dat ieder element afzonderlijk weer perfect functioneert. Ook hun samenwerking is belangrijk. Vrij van jouw eigen negatieve programmeringen. Weer teruggebracht in hun oorspronkelijke, optimale werking. Op die manier heeft het Elementen Pakket een nog positievere werking. En op je hele wezen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Denk aan positieve ontwikkelingen zoals goed geaard zijn: Element Aarde of gezonde emoties: Element Water. Of het heerlijke gevoel van vrijheid en jezelf kunnen zijn: Element Lucht. Wie wil niet gepassioneerd en bezield leven: Element Vuur. En niet te vergeten het zo bijzondere en indrukwekkende Element Akasha. Ieder element heeft zijn positieve kanten, en misschien word je door sommigen meer aangetrokken dan anderen. Maar met het Elementen Pakket kunnen beschikken over alle 5, is natuurlijk ideaal.

Pakket Informatie

Pakketnaam
Elementen Pakket
Aantal
5 Spiritana
Spiritana
Element Aarde, Element Water, Element Lucht, Element Vuur en Element Akasha
Losse prijs
130 Euro
Pakketprijs
98 Euro