Diamant Spirit

26,00

Diamant Spirit is een kristalheldere energie die een ander en beter licht kan werpen op wie je bent en waarvoor je hier gekomen bent. Het helpt je uit te vinden wat voor jou goed werkt. En het geeft je beetje bij beetje inzicht in de vele facetten van jezelf en van jouw leven.

De spirit of energie van diamant is zuiverheid en kracht. Als je het toelaat zijn werk te doen zuivert het alle verontreinigingen en negativiteit uit je wezen. Het bijzondere van diamant is dat het alle licht vangt dat erop valt. En het naar alle facetten straalt die dat licht voor healing kan gebruiken. Diamant Spirit geeft je de kracht alle negatieve kanten van je wezen weg te slijpen. Zodat jouw licht vol kan schijnen en je niets dan schoonheid uitstraalt.

Diamant Spirit, Healing Van De Vele Facetten Van Je Zelf

Zelfbewust leven met Diamant Spirit

Diamant Spirit staat voor zelfbewustzijn. Het laat je alle facetten van je wezen zien en bewust worden. Het bevordert daarbij kracht en vitaliteit en vergroot je zelfrespect. En geeft kracht wanneer je twijfelt aan je kunnen, en wanneer je niet zo goed weet hoe nu verder. Het zal je zelfvertrouwen goed doen als je Diamant Spirit vaak laat stromen. Daarbij is het waardevol als je twijfelt aan jezelf. Of wanneer je je te gemakkelijk door anderen laat aanpraten dat je niet goed genoeg bent.

Diamant, de koning onder de edelstenen, is een symbool van macht. Het geeft zowel kracht als zelfvertrouwen. Samen met zijn vermogen dingen helder te zien, zorgt dat ervoor dat je problemen gemakkelijker oplost. Of ze niet eens laat ontstaan. Meer nog dan bij andere geslepen edelstenen, laat de diamant met zijn vele facetten zien dat er op vele fronten healing kan plaatsvinden. Diamant kun je daarom beschouwen als een uitstekende healing energie. Anders dan Robijn Spirit, ook een koninklijke steen en werkend op Chakra 1, heeft Diamant Spirit een zuiverende en versterkende werking op alle hoofdchakra’s. Want het zendt zijn licht naar alle facetten van je wezen.

Bij wie past de energie van Diamant?

Deze koele schoonheid past goed bij mensen die vaak twijfelen, aangezien het moed en zelfvertrouwen geeft. Door de moed en het doorzettingsvermogen van Diamant Spirit helpt het ook wanneer je wilt werken aan andere facetten van je persoonlijke ontwikkeling. Want Diamant Spirit bevordert op vele manieren karaktersterkte. Het kan daarbij een goede energie zijn voor mensen die vaak een gevoel van tekort hebben. Wanneer je een te negatieve levenshouding hebt. Of wanneer je onnodig wantrouwig bent over de intenties en motieven van je medemensen. Maar ook bij een gebrek aan eigenwaarde.

Daarnaast past Diamant Spirit bij mensen met moeizame Liefdes Relaties. Verder is het ook een goede optie voor wie vaart wil zetten achter zijn spirituele groei. We weten dat spiritualiteit vele facetten kent. En dat is precies waarop Diamant Spirit zijn licht laat schijnen. Zodat je op velerlei gebied je steeds bewuster wordt, en de kracht hebt daarin stappen te maken. Diamant is niet voor niets de steen van perfectie en verlichting.

Overzichtstabel van Diamant Spirit

Edelstenen Spiritana Diamant Spirit
Kleur Transparant met nuances van alle kleuren van de regenboog
Sleutelwoorden Zuiverheid en Kracht
Kracht Geeft inzicht in alle facetten van je leven
Chakra Alle chakra’s
Geschikt voor Het versterken van de band tussen geliefden, Het gemakkelijker maken van liefdesrelaties en andere relaties, Mensen die vaak twijfelen, Als je je te weinig bewust bent van je sterke punten, Als je je goede kanten en sterke punten te weinig gebruikt
Bevordert Het stimuleren van je talenten, Het inzicht krijgen in wie je bent, Meer kanten van jezelf leren ontdekken en waarderen, Beter je levensdoel begrijpen, Een goede emotionele en spirituele band tussen partners, Karaktersterkte
Fysieke Healing Zuivert het lichaam (goed bij een vastenkuur), Kracht en vitaliteit, Helpt bij vermoeidheid, Balansverstoringen, Ter preventie of vermindering van hersenziekten, Glaucoom, Versterkt de zintuigen, Duizeligheid, Kan de kans op hersenbloedingen verminderen, Te proberen bij epilepsie (of de gevoeligheid daarvoor), Te proberen bij rugpijn (of de gevoeligheid daarvoor)
Mentale Healing Brengt mentale helderheid, Maakt sterker tegen verslavingen, Helpt je stressbestendiger te worden, Maakt je zelfstandiger, Maakt je sterker tegen invloeden van buitenaf, Moed, Uithoudingsvermogen, Doorzettingsvermogen, Onderscheidingsvermogen, Maakt toleranter
Spirituele Healing Zuivert de aura en beschermt je tegen negatieve energieën van buiten, Zelfbewustzijn, Zelfvertrouwen, Zelfrespect, Maakt je bewust van je negatieve kanten zodat je deze kunt transformeren, Voor het verwijderen van blokkades, Verlangens en dromen manifesteren, Helpt overvloed in je leven te brengen, Perfectie, Verlichting

Kristalheldere inzichten krijgen met Diamant Spirit

Diamant Spirit heeft het vermogen om veel slapende spirituele vermogens en talenten te doen ontwaken. Het is de krachtige energie van overvloed, die verlangens en dromen kan helpen manifesteren. Maar ook heeft de diamant het vermogen sommige dingen kristalhelder te maken. Opeens zie je waarom een bepaald iets waarmee je al langer rondloopt zo is. En wat je er aan kunt doen.

Zo helpt de kracht van Diamant Spirit je om relaties evenwichtiger te maken. Waardoor veel kleine irritaties en misverstanden kunnen worden voorkomen. Je staat gemakkelijker boven kleine ego-dingetjes die relaties kunnen vertroebelen. Bovendien is het niet voor niets de steen van geliefden. Want het versterkt net als Rozenkwarts Spirit liefdesrelaties. Het maakt de emotionele en spirituele band tussen partners sterker. En brengt meer onderling begrip en een meer tolerante houding naar elkaar toe. Daarnaast vermindert het de problemen van alledag en geeft het je het gevoel dat het leven gemakkelijker verloopt. Dit geeft je meer vreugde in je leven en het gevoel dat het geluk je toeschijnt.