Citrien Spirit

26,00

Citrien Spirit is een stralende en levenslustige energie, die je goed kan helpen als je neigt naar somberheid of negativiteit. Het voelt alsof je een zonnetje bij je draagt, die alles een gouden glans geeft. Een zonnetje dat je weg verlicht, en je een optimistisch gevoel geeft over je leven. De spirit of energie van citrien zou je kunnen omschrijven als een stralend humeur en een licht hart. Want citrien geeft je een heel positieve aura, waardoor contact met mensen vaak veel positiever verloopt.

Citrien staat bekend als aura healer. Het versterkt je aura en dicht gaten in je aura. Hierdoor word je beschermd voor veel negativiteit. Citrien Spirit is een goede keuze als je positief en opgewekt in het leven wilt staan.

Citrien Spirit, de stralende zon die je levenspad verlicht

Citrien Spirit, de zonnige energie voor sombere mensen

Citrien Spirit is het zonnetje in huis. Het straalt al zijn goede eigenschappen naar jou toe, en vandaar de wereld in. We hebben het bij deze energie natuurlijk over de echte citrien, met de heldergele kleur. Deze opgewekte en warme energie past bij Robijn Spirit en Carneool Spirit, maar voelt wat lichter. Citrien Spirit versterkt Chakra 3, de Solar Plexus. Dat zien we bijvoorbeeld aan de energie die het geeft aan je persoonlijkheid. Het versterkt namelijk op een positieve manier jouw eigenwaarde. Hierdoor kun je beter de persoon zijn die je wilt zijn. Het zorgt er bovendien voor dat relaties en contacten met andere mensen soepeler verlopen.

Citrien vermindert daarnaast verschillende vormen van vermoeidheid, vooral mentale vermoeidheid. Het helpt je je hoofd vrij te maken van negatieve gedachten. Ook geeft het je mentale helderheid en concentratie, waardoor je beter zicht krijgt op jouw situatie. En je gemakkelijker omgaat met problemen en uitdagingen.

Bij wie past de energie van Citrien?

Door zijn auraversterkende en afschermende eigenschappen past Citrien Spirit goed bij Hsp’ers. Omdat hooggevoelige mensen met hun open aura vaak te veel negatieve energie van andere mensen kunnen overnemen. Maar citrien werkt ook goed bij andere mensen die een helder en zuiver aura op prijs stellen. Daarnaast kan het veel mensen helpen die neigen naar negativiteit. Bijvoorbeeld als je gauw oordeelt over andere mensen of jezelf. Of als je vaak vermoeid bent (CVS / ME), zeker bij mentale vermoeidheid. En wanneer je vaak moe van school of werk thuiskomt. Of wanneer je met veel mensen in aanraking bent geweest.

Citrien Spirit is ook goed voor mensen die somber of depressief zijn. Het kan helpen bij relatieproblemen. Of om je plek in deze wereld te vinden. Denk ook aan kinderen die moeilijk hun weg kunnen vinden in het leven. Of die niet zo assertief zijn als anderen.

Overzichtstabel van Citrien Spirit

Edelstenen Spiritana Citrien Spirit
Kleur Geel
Sleutelwoorden Optimisme en Levenslust
Kracht Positief en zonnig het leven tegemoet treden
Chakra Chakra 3 – Solar Plexus Chakra, Zonnevlecht
Geschikt voor HSP’ers, Mensen die vaak negatief zijn (over zichzelf of anderen), Mensen die neigen tot somberheid en depressie, Kinderen en volwassenen die moeite hebben hun weg in het leven te vinden
Bevordert Een positieve houding, Zelfontplooiing, Een zuiver en gebalanceerd aura
Fysieke Healing Maakt de darmen schoon, Maakt de lever en nieren schoon, Ziektes van de milt en de pancreas (alvleesklier), Maagklachten, Darmklachten, Leverklachten, Bevordert de spijsvertering, Kan helpen bij diabetes en voor regulatie van de bloedsuiker
Mentale Healing Angsten (waaronder faalangst en examenvrees), Zorgen, Verdriet, Fobieën, Concentratieproblemen, Vermindert negativiteit en stress, Verbetert de discipline, CVS / ME en andere vormen van vermoeidheid, Geeft positieve en heldere gedachten, Verbetert discipline en motivatie, Maakt moedig en zelfverzekerd
Spirituele Healing Healing en zuivering van de aura, Beschermende energie (houdt negativiteit buiten, vermindert straling), Depressie (bevordert de levenslust), Stemmingswisselingen, Maakt positiever (bijv. bij een negatieve houding), Vermindert de behoefte aan oordelen, Geeft eigenwaarde en vertrouwen in wie je bent, Voor innerlijke kalmte

Citrien Spirit, voor zuivering en positieve ontwikkelingen

Citrien Spirit werkt niet alleen zuiverend op vele vlakken. Maar kan ook veel positiefs in gang zetten. Deze zonnige energie kan heel fijn werken voor mensen, kinderen en volwassenen, die ontevreden zijn met zichzelf. En met deze wereld, en de rol die ze in deze wereld spelen.

Citrien helpt je om je persoonlijkheid beter te ontwikkelen. Het maakt het je gemakkelijker jezelf positief aan de wereld te tonen. Daardoor word je gelukkiger en tevredener over jezelf en jouw leven. Citrien Spirit is een energie die alles lichter maakt. Die positiviteit en optimisme en licht in je leven brengt. En je een fijn gevoel over jezelf geeft. Voel je je ongelukkig over wie en wat je bent? Over jouw zelfexpressie, en hoe je bij anderen overkomt? Dan wordt het tijd voor de stralende energie van citrien.