Carneool Spirit

26,00

Carneool Spirit is een opvrolijkende energie die erg geschikt is voor mensen die wat meer schwung in hun leven willen hebben. Als edelsteen heeft het meestal een aangename oranje kleur, vaak met tinten rood en geel er doorheen. De spirit of energie van carneool zou je kunnen omschrijven als verwarmend omarmend. Het doorbreekt verveling en lethargie, en brengt levenslust.

Carneool Spirit neemt je mee op avontuur, je helpend om van het leven te genieten. Waardoor je weer gaat ontdekken wat het leven allemaal te bieden heeft. Deze spirituele edelsteen bezit een echte feel good energie. Het maakt niet alleen dat je je prettig en tevreden voelt. Maar ook dat je je goed voelt over wie je bent en wat je doet.

Carneool Spirit: voel je fijn over jezelf en over je leven

Carneool Spirit, de kracht die het negatieve kan doorbreken

Carneool Spirit heeft de kracht om veel negatieve zaken te doorbreken, en weer in een positieve stroom te brengen. Zijn stralende vrolijkheid en optimisme helpt je om zorgen en verdriet snel te verminderen. Carneool brengt je meer in het nu, zodat je niet te veel energie geeft aan onrealistische zaken. Het maakt je positief realistisch over jouw situatie. Maar tegelijkertijd enthousiast voor de mogelijkheden die er wel zijn. En verwijdert de spoken uit je geest van zaken die je onnodig bang, ontmoedigd of depressief kunnen maken.

Deze mooie energie, passend bij Chakra 2, het Sacraal Chakra of Sekschakra, maakt je tevens assertiever. Zodat je kansen en uitdagingen met plezier zult verwelkomen. Carneool Spirit laat je zien wat je allemaal in je hebt. Het geeft je het vertrouwen dat je waardevol bent, en dat je jouw plekje in deze wereld echt mag innemen.

Bij wie past de energie van carneool?

Hoe zou je nou iemand kunnen omschrijven voor wie Carneool Spirit bij uitstek geschikt is? Dan denk je vooral aan iemand die leven op aarde fijn vindt, en graag de dag plukt. Je wilt iemand zijn die graag warmte uitstraalt, geeft om andere mensen en houdt van samen leuke dingen doen. Het heeft wat dat betreft wel overeenkomsten met Planeet Venus. Daarnaast ben je ook iemand die zijn lichaam en gezondheid belangrijk vindt. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Ook woon je graag in een fijn huis en een mooie omgeving. Met mensen die om je geven en waar je je liefde aan kwijt kunt. Want je houdt niet van lang alleen zijn.

Carneool Spirit past heel goed bij kinderen, bij meisjes die vrouw beginnen te worden. En bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Maar ook mannen kunnen er baat bij hebben. En ouderen. Vooral ouderen die niet meer zo levenslustig zijn of neigen naar depressiviteit. Maar eigenlijk helpt het iedereen die houdt van een zonnige natuur.

Overzichtstabel van Carneool Spirit

Edelstenen Spiritana Carneool Spirit
Kleur Oranje
Sleutelwoorden Emoties en Seksualiteit
Kracht Het negatieve doorbreken
Chakra Chakra 2 – Sacraal Chakra, Heiligbeen Chakra, Sekschakra
Geschikt voor Kinderen, Transformatie van meisje naar vrouw, Vrouwen in de vruchtbare leeftijd, Zwanger worden en zwangerschap, Weer zin in het leven krijgen, Mensen die moeite hebben met hun seksuele gevoelens, Mensen die positiever en vrolijker in het leven willen staan
Bevordert Gezonde emoties, Vrolijkheid, Genieten van seksualiteit, Humor en een goed humeur, Enthousiasme, Warme uitstraling
Fysieke Healing Lage bloeddruk, Krampen, Spataderen, Balanceert de vrouwelijke hormonen, Menstruatieklachten, Klachten van nieren en blaas, Pijn in de onderrug, Reuma, Artritis
Mentale Healing Loslaten van negativiteit, In jezelf geloven, Jezelf mooi en waardevol vinden, Flexibiliteit, Motivatie, Een betere houding t.o.v. je lichaam en je seksualiteit, Gebrek aan eetlust, Optimistisch en vreugdevol in het leven staan
Spirituele Healing Emotionele balans, Lethargie, Depressie, Schaamtegevoelens (m.b.t. je lichaam, seksualiteit en seksuele gevoelens), Trauma (fysiek, emotioneel, seksueel), Gebrek aan levenslust, Depressie (ook ouderdomsdepressie)

Carneool Spirit, voor een warme en optimistische uitstraling

Deze verwarmende en levenslustige energie (zie ook Citrien Spirit) kan waardevol zijn voor mensen die van plezier en gezelligheid houden. Carneool Spirit helpt je om je emotionele en seksuele leven in balans te brengen. Om te genieten van je lichaam en van dat van je geliefde. (Kijk voor liefdevolle seksuele ervaringen ook eens bij Rozenkwarts Spirit.) Maar ook van dansen, springen, sporten en op andere manieren bezig zijn met je lichaam.

Daarnaast helpt het je om vertrouwen te hebben in wie je bent en dat je er mag zijn. Het geeft je een warme en optimistische uitstraling, met een positievere houding. Hierdoor kom je bij anderen positief over, en ben je vaak een graag geziene gast. Met deze positieve houding zul je ook het leven flexibeler tegemoet kunt treden. Hou je van warmte, gezelligheid en genieten van wat het leven je te bieden heeft, dan is Carneool Spirit een fijne energie voor jou.