Aquamarijn Spirit

26,00

Aquamarijn Spirit is een heel zachte energie, die je helpt om bij jezelf te blijven. Het is een ware stress-verminderaar. Het helpt je bijvoorbeeld rustig te blijven in een onbekende omgeving of tijdens moeilijke omstandigheden. Aquamarijn symboliseert de zee en de woelige baren. Zijn prachtige helderblauwe kleur lijkt niet alleen op de zee, zijn energie voelt ook als de zee. Het geeft je het gevoel van weidsheid en onbeperktheid. Alsof er zich voor jou allerlei nieuwe mogelijkheden voordoen, waaruit je naar hartenlust mag kiezen.

De spirit of energie van Aquamarijn Spirit is zachtheid en innerlijke rust, ook tijdens de woelige baren van het leven. Zoek je een edelsteen energie om van binnen rustig te worden, dan is Aquamarijn Spirit een goede keuze.

Aquamarijn Spirit, jezelf vol vertrouwen prachtig ontplooien

Laat je innerlijk tot bloei komen met Aquamarijn Spirit

Aquamarijn Spirit is een waardevolle energie, want het kalmeert angsten en vermindert pijn. De hier gebruikte energie van de helderblauwe aquamarijn, opent en versterkt Chakra 5, het Keelchakra. Daarnaast helpt het mensen die houden van het nieuwe. Mensen die enthousiast worden van nieuwe uitdagingen, die het heerlijk vinden om nieuwe dingen te ontdekken. Zoals het moois en waardevols dat zich in je binnenwereld bevindt. Dus ook geschikt voor als je nieuwe spirituele lagen en ongeziene kanten van jezelf wilt ontdekken. En om deze tot bloei te laten komen.

Zie de kapitein voor je geestesoog voor wie geen zee te hoog gaat. Hij voelt zich ondanks de hoge golven veilig, omdat hij volledig vertrouwt op zijn kunnen. Onderwijl rustig uitkijkend naar de schatten die onbekende werelden de zoeker te bieden hebben. Aquamarijn is niet voor niets de talisman van de zeeman. Aquamarijn Spirit is een beschermende energie, die je helpt om vol vertrouwen nieuwe werelden te ontdekken. Ook in jezelf.

Bij wie past de energie van Aquamarijn?

Duik je diep in het wezen van Aquamarijn Spirit, dan zul je zijn grote innerlijke rust ontdekken. Het is echt een energie voor mensen die van rust en innerlijke vrede houden. Ook in moeilijke omstandigheden. En stress willen loslaten. Als je graag in jouw eigen wereld wilt vertoeven, omdat het zo fijn is die ongestoord te ervaren. Waarbij je de buitenwereld ook jouw eigenheid en uniekheid wilt laten zien. Daarnaast past het goed bij avonturiers. Wereldse avonturiers zowel als spirituele avonturiers.

Aquamarijn Spirit kan je helpen als je moeite hebt uitdagingen aan te gaan, of bang bent voor nieuwe omstandigheden. Deze edelsteen energie past heel goed bij introverte mensen die hun binnenwereld koesteren. En bij iedereen die gevoelig is en zich soms kwetsbaar voelt (zie ook Smaragd Spirit). Maar zeker ook als communicatie en expressie belangrijk voor je zijn. Aquamarijn beschermt jouw eigenheid en uniekheid, en laat je deze vreugdevol ervaren en in vertrouwen tot expressie brengen.

Overzichtstabel van Aquamarijn Spirit

Edelstenen Spiritana Aquamarijn Spirit
Kleur Hemelsblauw, Zachtblauw
Sleutelwoorden Communicatie en Expressie
Kracht Op een zachte en weloverwogen manier met problemen en uitdagingen omgaan
Chakra Chakra 5 – Keelchakra, Halschakra
Geschikt voor Gevoelige mensen, HSP’s, Mensen die in het openbaar moeten spreken of optredens hebben, Mensen die rust zoeken
Bevordert Nieuwe uitdagingen aannemen, Het afmaken van taken, Je Innerlijke Wereld onderzoeken, Bij jezelf blijven, Jezelf laten zien
Fysieke Healing Allergieën, Hooikoorts, Auto-immuunziektes, Versterkt het immuunsysteem, Luchtwegen (vooral de bovenste luchtwegen), Keelpijn en Keelproblemen, Hoest, Gebit (kiespijn), Mond en Kaakproblemen, Eczeem, Schildklier, Hypofyse, Stemproblemen
Mentale Healing Verzachtend, Kalmerend, Pijnstillend, Een van de beste stress-verminderaars, Bij angst en nervositeit, Bij rusteloosheid, Om beter bij jezelf te blijven, Geeft een heldere en rustige geest, Helpt om je ergens beter thuis te laten voelen
Spirituele Healing Vermindert melancholie, Stimuleert tolerantie (maakt minder veroordelend), Intuïtie, Verbetert de communicatie met andere mensen, Stimuleert expressie, Stimuleert creativiteit, Helpt bij meditatie, Sereniteit, Innerlijke vrede

Aquamarijn Spirit: ontdek jouw verborgen talenten

Aquamarijn Spirit geeft je de rustige basis van waaruit jouw innerlijke wereld zich prachtig kan ontplooien. Want het haalt verborgen talenten en nieuwe mogelijkheden in je naar boven. Die je ook gemakkelijker en vrijer tot expressie kunt brengen. Ook verruimt het je blik waardoor je beter kunt overzien wat je in je hebt, om aan de buitenwereld te schenken. Zo komt jouw unieke zelf beter tot uiting. Aquamarijn maakt het daardoor ook gemakkelijker zielsverwanten te vinden, en er samen een fijne tijd mee te hebben.

Daarnaast kan Aquamarijn Spirit een goede keus zijn als je in een periode van te veel nervositeit of stress zit. Als je te maken hebt met problemen of moeilijke omstandigheden. Of als je moeite hebt uitdagingen aan te gaan, of bang bent voor nieuwe omstandigheden (zie ook Anticipatie Liefde). Het is een goede energie voor wie Smaragd Spirit wat te neutraal is, maar wel van zachtheid houdt. Ben je meer op de buitenwereld dan op je binnenwereld gericht, kijk dan eens bij Saffier Spirit.