Amethist Spirit

26,00

Amethist Spirit is een verbindende en transformerende energie die je spirituele vleugels geeft. Je kunt deze beschouwen als de meest spirituele van de Edelsteen Energieën. Want het vormt de brug tussen onze fysieke wereld en de metafysische of spirituele wereld. Amethist verbindt onze illusionaire wereld met de werkelijke wereld, ons Thuis. Hierdoor wordt steeds iets meer van ons echte wezen geaard. Waardoor we steeds beter de taak kunnen vervullen waarvoor we op aarde kwamen.

De spirit of energie van Amethist is: leef in deze wereld, maar raak niet in haar illusies verstrikt. Of zoals Lichtmeester Jezus het zei: Wees in de wereld, maar wees niet van de wereld. En dat is precies waarmee Amethist Spirit je helpt: meer jezelf worden, ondanks deze wereld van illusies.

Amethist Spirit, de energie die je spirituele vleugels geeft

Spiritueel inzicht krijgen met Amethist Spirit

Amethist Spirit helpt je minder oppervlakkig te worden. Het is een diepzinnige energie die je spiritueel inzicht geeft. Het staat symbool voor bewustzijn, vrijheid en transformatie. Want het helpt je om je van veel negatieve dingen in je leven bewust te worden en deze vervolgens te transformeren. Dit ontdoet je van allerlei zaken die je nu nog op allerlei manieren benauwen en beperken. Amethist Spirit werkt daarom heel bevrijdend. Daardoor ontstaat er meer afstand tot het uiterlijke leven. En neem je het leven wat minder serieus. Zodat je dat wat wel echt is, je Zelf, beter kunt toelaten, er beter kunt laten zijn.

Met Amethist Spirit, helend voor Chakra 7, het Kruinchakra, ontstaat er veel meer ruimte voor spirituele ontwikkelingen. Waar Saffier Spirit beter leert kijken naar deze wereld, helpt Amethist Spirit om je met de wereld van de hogere dimensies te verbinden. Door ons met het hogere te verbinden, krijgen we ook hogere gedachten, betere emoties, hogere intenties. Kortom: een betere manier van leven. Deze verbinding met de hogere dimensies maakt je bovendien in veel opzichten creatiever.

Bij wie past de energie van Amethist?

Wanneer we goed kijken naar het diepere wezen van Amethist Spirit, dan zien we een heel spirituele energie. Daarom past het op de eerste plaats goed bij mensen die weten dat spiritualiteit belangrijk is. En dat ieder op de eerste plaats een spiritueel wezen is. Maar ook stimuleert het mensen die hun spiritualiteit nog te weinig toelaten. Verder valt op hoe transformerend deze mooie energie is. Gebruik het dus als je toe bent aan verandering. En weet hoe nodig spirituele en andere veranderingen ten goede zijn. Binnen jezelf, en in deze wereld.

Het past ook bij mensen die meditatie belangrijk vinden, en gemakkelijker met de hogere dimensies verbonden willen zijn. Net als visualisatie. Of voor mensen die creatiever willen worden. En een goede keus als je het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Of dat je niet het leven leeft wat je je wenst. Door Amethist Spirit voel je je meer geïnspireerd om jouw leven te leven, om te doen wat goed voor jou voelt.

Overzichtstabel van Amethist Spirit

Edelstenen Spiritana Amethist Spirit
Kleur Violet, Paars
Sleutelwoorden Vrijheid en Transformatie
Kracht Bewust leven in een wereld van de illusies
Chakra Chakra 7 – Het Kruinchakra
Geschikt voor Mensen die spirituele ontwikkeling nastreven, Transformatie, Meditatie, Visualisatie, Het verminderen van de angst voor je Zelf en je eigen kracht
Bevordert Spirituele veranderingen, Inspiratie, Verbonden zijn met je Zelf, Minder gevoelig zijn voor spirituele zwaktes
Fysieke Healing Hoofdpijn en migraine, Epilepsie, Auto-immuunziektes (zie ook Aquamarijn Spirit), Huidproblemen, Zenuwstelsel-problemen (zie ook Saffier Spirit), Hormoonproblemen, Coördinatieproblemen, Vermindert pijn
Mentale Healing Angst, Heldere geest, Slapeloosheid, Nachtmerries, Emotionele en mentale blokkades, Afkeer van spiritualiteit, Concentratie-problemen, Maakt je rustiger en vermindert het verlangen bij verslavingen, Maakt je minder gevoelig voor verslavingen en slechte gewoontes
Spirituele Healing Bewustzijn, Inspiratie, Zelfbekrachtiging, Transformeert spirituele blokkades, Vermindert verdriet, Ondersteunt je spirituele ontwikkeling, Helpt je om dromen te onthouden en te duiden, Maakt je stiller, Kan een goede hulp zijn bij depressies, Vermindert zelfzucht, Vergroot je zelfbeheersing, Vergemakkelijkt veranderingen

Amethist Spirit, voor het transformeren van blokkades

De violette amethist is een zuiverende energie die overeenkomsten heeft met de Violette Straal. Het maakt je hoofd vrij van allerlei ongewenste gedachten. Geeft je een algeheel soort rust en een gevoel van zelfbekrachtiging. Amethist Spirit vermindert daarnaast angst: voor spiritualiteit, het ongeziene, je eigen kracht… Het past goed bij Saffier Spirit, dat gaat over het bewustzijn van ik t.o.v. deze wereld. Amethist Spirit staat daarentegen voor het bewustzijn van ik t.o.v. de Hogere Werelden. Het richt zich daarbij meer op je Hoger Zelf en Goddelijke Zelf en de hogere dimensies. Amethist Spirit transformeert bovendien emotionele, mentale en spirituele blokkades.

Amethist helpt ook tegen dronkenschap en verslavingen. Dat ligt vooral aan het feit dat amethist je meer spiritueel maakt, en je zelfbeheersing vergroot. Hierdoor wordt de druk van je ego verminderd. Daardoor krijg je wederom minder behoefte aan verlangens die je niet werkelijk bevredigen. Wetende dat je daarmee alleen maar een bepaalde zwakte voedt, en je het jezelf moeilijker maakt. Amethist Spirit bevordert verder inspiratie. Het helpt om dromen te onthouden, en ze beter te kunnen duiden. Sommigen kan het zelfs helpen om lucide dromen te hebben.