Edelstenen Spiritana, etherische edelstenen van hoge vibratie

Edelstenen Spiritana, de spirituele energieën van edelstenen

Edelstenen in puur energetische vorm: Edelstenen Spiritana

Edelstenen Spiritana zijn wat je zou kunnen noemen etherische edelstenen. Edelstenen in puur energetische vorm. Ze hebben de energie van een fysieke edelsteen, maar je hebt hun fysieke aanwezigheid niet nodig. Je kunt hun energie op ieder moment door je volledige energiesysteem, zoals je aura, chakra’s en fysieke lichaam, laten stromen. Gewoon omdat je door het ontvangen van een van de Edelstenen Spiritana hun energie altijd bij je draagt.

Al zolang er mensen op aarde zijn, hebben zij zich aangetrokken gevoeld tot edelstenen. Omdat ze iets bijzonders, iets edels vertegenwoordigen. En omdat hun grote Lichtkracht je zo’n hoge energievibratie geeft, waarbij ze tevens vele verschillende healing kwaliteiten bezitten. Maar natuurlijk ook om hun schoonheid. Om de prachtige kleuren waarin ze voorkomen, en de mooie uitstraling die ze hebben. Die ook een gevoel van rijkdom geven. Vooral kinderen en spiritueel georiënteerde mensen voelen zich aangetrokken tot edelstenen. Omdat zij vaak het beste het energie-verhogende effect van edelstenen aanvoelen en kunnen waarderen. Intuïtief zoeken zij meestal de juiste steen voor zichzelf uit. Het voelt soms alsof er een bijna magnetische aantrekkingskracht van hen uitgaat.

Waarom Edelstenen Spiritana?

Als er zo veel mooie en waardevolle edelstenen zijn, waarom dan nog Edelstenen Spiritana? Daarvoor zijn verschillende goede redenen. Allereerst zijn er edelstenen die lang niet voor iedereen zijn weggelegd. Denk maar aan robijnen, smaragden en diamanten. Ook zijn beter betaalbare edelstenen niet altijd van de beste kwaliteit. Fysiek of energetisch. Ze zijn te klein, hebben barstjes of oneffenheden, hun kleur is afwijkend, of hun energie en healing kwaliteiten zijn ondermaats.

Daarnaast komt het ook voor dat edelstenen chemisch behandeld zijn om hun kleur te veranderen. Wat hun energie en healing kwaliteiten natuurlijk ook geen goed doet. Of ze worden verkocht als edelstenen, terwijl ze slechts namaak zijn. Dan heb je ook nog te maken met edelstenen die zo veel negatieve energie van je overgenomen hebben, dat ze vol zitten. Reinig je ze niet op tijd, en op de goede manier, dan gaan ze deze negatieve energie weer naar je terug stralen. En kun je je daardoor uitgeput of slecht voelen, of er zelfs ziek van worden. Ook kunnen ze stuk vallen of na een tijdje gewoon op zijn.

Andere voordelen van deze Etherische Edelstenen

Er zijn dus verschillende redenen waarom je Edelstenen Spiritana naast of in plaats van fysieke edelstenen kunt verkiezen. Want deze etherische Edelstenen Spiritana hebben al deze nadelen niet. Je koopt iedere Edelstenen Spiritana voor dezelfde prijs. Ook Robijn Spirit, Smaragd Spirit of Diamant Spirit. Edelstenen Spiritana zijn altijd van dezelfde zuivere hoge energie, ook na vele jaren.

Bovendien heb je nooit iets te maken met het terug stralen van negatieve energieën, schoonmaken, stuk vallen of hun werking verliezen. Je koopt ze dus één keer, voor een eerlijke prijs, en je kunt hun hoge energie zo vaak laten stromen (oproepen of activeren) als je maar wilt. Bovendien werkt een Edelstenen Spiritana op je hele energiesysteem. En niet alleen op de plek en directe omgeving waar je deze op je lichaam draagt. Deze heeft zo dus een veel bredere helende werking.

Robijn Spirit, Smaragd Spirit… welke zal ik kiezen?

De verschillende Edelstenen Spiritana hebben ieder zo hun eigen karakteristieken. Allemaal werken ze op zowel ons lichaam, onze emoties, onze geest en spiritualiteit. De een wat meer fysiek of emotioneel, de ander wat meer mentaal of spiritueel. Om het kiezen wat gemakkelijker te maken, heb ik voor elke Edelstenen Spiritana een Overzichtstabel gemaakt. Naast wat algemene zaken, zoals Sleutelwoorden en Kracht, staan hier ook hun capaciteiten op het gebied van Fysieke Healing, Mentale Healing en Spirituele Healing vermeld. (Overigens: sommige symptomen zijn moeilijk te categoriseren. Soms vind je een symptoom daarom bij Mentale Healing, soms bij Spirituele Healing.) Ook kun je in de tabel vinden voor wie of waarvoor ze geschikt zijn.

Meer redenen om Edelstenen Spiritana te kiezen

Je zou Edelstenen Spiritana kunnen kiezen vanwege hun algehele healing kracht. Maar ook vanwege specifieke healing kwaliteiten voor bepaalde symptomen of klachten, die je op een zachtaardige manier wilt helen. Je kunt ze uitkiezen vanwege de chakra’s die je wilt ondersteunen. Bijvoorbeeld Carneool Spirit voor Chakra 2, en Aquamarijn Spirit voor Chakra 5. Of omdat ze de mentale of spirituele vermogens verbeteren die je zoekt. Spreekt echter een bepaalde Edelstenen Spiritana je heel erg aan, dan is dat een duidelijk teken dat deze een goede keuze voor jou is.


Robijn Spirit

Carneool Spirit

Citrien Spirit

Smaragd Spirit

Aquamarijn Spirit

Saffier Spirit

Amethist Spirit

Rozenkwarts Spirit

Diamant Spirit

Reacties zijn uitgeschakeld.