De Universum Spiritana, werken met waardevolle kosmische energieën

De Universum Spiritana, verbonden zijn met planeten en sterren

De kosmische energieën van de Universum Spiritana

De Universum Spiritana worden aangeboden om je de mogelijkheid te bieden met verschillende hemellichamen van ons universum verbonden te zijn. Allereerst met de planeten van ons zonnestelsel. En later (bij interesse) misschien ook met hemellichamen die zich wat verder weg bevinden. Zoals de Pleiaden, Arcturus, Sirius, de Melkweg en onze buur-melkweg Andromeda. Hierdoor kun je genieten van hun fijne kosmische energieën. Want hemellichamen hebben bijzondere en complexe energieën. Energieën die waardevol voor ons kunnen zijn. En ze kunnen op veel gebieden harmonie, balans en healing brengen. Een goede reden om eens te kijken naar de Universum Spiritana. En welke kosmische energieën waardevol voor jou zouden kunnen zijn.

De Universum Spiritana voor contact met onze kosmische buren

Daarnaast is er nog een andere reden waarom de Universum Spiritana waardevol kunnen zijn. Het is altijd fijn om goede buren te hebben. En om vriendschappen aan te knopen buiten je woonplaats, streek of land. Als we onze blik richten op de hemel… the sky is the limit. Dus waarom niet ook, met behulp van de Universum Spiritana, in contact treden met onze kosmische buren? Want planeten en sterren hebben invloed op ons. Door hun aantrekkingskracht en hun energieën.

Hoe weldadig is het niet als de zon na weken kou en regen eindelijk schijnt, en ons vrolijk en levenslustig maakt. En hoewel de maan relatief klein is, staat deze zo dicht bij ons dat we daaraan eb en vloed te danken hebben. Of denk aan wat zonsverduisteringen, kometen of de majestueuze sterrenhemel met ons kunnen doen.

Kijken naar de sterrenhemel, mijmeren over buitenaards leven

Wie kijkt er niet af en toe tijdens een zomeravond of zomernacht vol ontzag naar de prachtige sterrenhemel. En mijmert dan over al het leven dat het universum herbergt. Misschien vraag je je wel eens af of je zelf van een van die vele sterren of planeten afkomstig bent. Of dat er op andere planeten en sterren wezens zijn die heel graag met ons in contact zouden willen komen. En misschien heb je, in je slaap of volledig bewust, zelf wel eens contact met wezens van andere planeten of sterren. Ook dat kan een reden zijn om de Universum Spiritana te gebruiken. Want met de energie van bijvoorbeeld Planeet Venus, zit je natuurlijk ook heel dicht bij de energie van de bewoners van Venus. En dat zal (toekomstig) contact met buitenaardse mensen/wezens via de door jouw gekozen Universum Spiritana ook gemakkelijker maken.

Aleen in het universum…? Natuurlijk niet!

Want natuurlijk zijn we niet alleen in het universum. En nu we steeds verder richting de vijfde dimensie groeien komt openlijk contact met buitenaardse beschavingen ook steeds dichterbij. En als we door de Universum Spiritana of anderszins al meer aan hun energie gewend zijn, is dat daarop een mooie voorbereiding. De Universum Spiritana kun je gebruiken als het je alleen om de planeet, ster of maan gaat. Maar ook om het contact met hun evt. bewoners te vergemakkelijken. Misschien wil je graag de zo mannelijke Mars of vrouwelijke Venus voelen, of heel diep verbonden zijn met de geluksplaneet Jupiter. Of wil je de transformerende Uranus of de mystieke Neptunus beter leren kennen. Ook de zachtaardige maan of de helende krachten van onze zon ervaren is heel bijzonder. De Universum Spiritana maken het mogelijk. Probeer er eens een uit, en ga ook spiritueel op reis in het universum.


Planeet Mercurius

Planeet Venus

Maan Luna

Planeet Mars

Planeet Jupiter

Planeet Saturnus

Planeet Uranus

Planeet Neptunus

Zon Helios

Reacties zijn uitgeschakeld.